Τοπικά

ΔΕΥΑΔ: Η σωστή διαχείριση του Νερού είναι υπόθεση όλων μας.

ΔΕΥΑ Δυμαίων , παράνομες επανασυνδέσεις , Αγώνας δρόμου της ΔΕΥΑΔ Νερό , διακοπών της ΔΕΗ , Βλάβη στη μία γεώτρηση , Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ, καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών ύδρευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΔΕΥΑΔ

Παρά τις παρατεταμένες & ασυνήθιστες υψηλές θερμοκρασίας του Σαββατοκύριακου (στην Κάτω Αχαΐα το θερμόμετρο έδειξε 42 βαθμούς κελσίου) και της υπερβολικής κατανάλωσης ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας – σύμφωνα με πληροφορίες οι λουόμενοι προσέγγισαν της 30.000 – τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν ελάχιστα και μόνο σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις και για κάποιες ώρες υπήρξε πτώση της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης.

Επειδή η παραμικρή ποσότητα του νερού έχει την δική της αξία θέλουμε να επιστήσουμε για ακόμη μια φορά την προσοχή στους δημότες για ορθολογική χρήση του νερού χωρίς σπατάλες.
Παρακαλούμε τους καταναλωτές, να αποφεύγουν τις ώρες αιχμής, δραστηριότητες όπως : ποτίσματα κήπων, πλύσιμο αυτοκίνητων κ.τ.λ. προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση των Δημοτικών Διαμερισμάτων και στην κάλυψη βασικών αναγκών του πληθυσμού για οικιακή χρήση ( υγιεινή , πόση κ.τ.λ.).

Σήμερα που η λειψυδρία αποτελεί όχι μόνο πηγή ανησυχίας, αλλά και υπαρκτή απειλή, κύριο μέλημά της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. είναι η συνεχής και αδιάλειπτη τροφοδοσία της πόλης της Κάτω Αχαΐας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου με πόσιμο νερό.
Η κοπιαστική και καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. για την σωστή διαχείριση του νερού είναι υπόθεση όλων μας.