Τοπικά

Αλισσαίων “Πείρος” : Η ισχύς εν τη ενώσει

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση Συλλόγου Αλισσαίων

Μετά και από την ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας ότι δεν χρειάζεται μελέτη και από τώρα και στο εξής δεν θα υπάρχει προβλήματα.

Αυτή η είδηση μας χαροποιεί ιδιαίτερα ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές ταλαιπωρίες των κατοίκων του χωριού μας . Τέλος επαναλαμβάνουμε και το είδατε στις ανακοινώσεις μας αυτές τις ημέρες που υπήρχε πρόβλημα και ο κόσμος ήθελε ενημέρωση η από την σελίδα μας ή από την τοπική κοινότητα.

Σκοπός μας πάντα θα είναι η ενημέρωση και από την δίκη μας πλευρά και αυτές τις ημέρες ενημερωνόμαστε από τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΔ ή από την πρόεδρο του χωριού.

Κλείνοντας θέλουμε πάλι όπως στην προηγούμενη ανακοίνωση να ευχαριστήσουμε όποιος φιλότιμα δούλεψε, πάνω από όλα οι συχωριανοί μας που από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν τις συνέπειες στέρησης του νερού αλλά και αντέδρασαν δυναμικά ( Καμενιτσα ) ώστε να έρθουν τα συνεργεία.

Η πρόεδρος μας, τοπικοί συμβούλιο ( Καραχάλιος Νίκος ) και όλοι όσοι γενικά δούλεψαν να έρθει το νερό στον Αλισσό . Εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα γιατί ο αγώνας μας είναι για τα χωριά μας καθημερινός και αυτό το μπράβο όλοι εσείς με την αγάπη σας και την συμμετοχή σας παντού μας το δείχνετε .

Και μην ξεχνάτε η ισχύς εν τη ένωση…