Αθλητισμός

Η συνέντευξη Τύπου για το “Tsamelo Cup 3on3”

Tsamelo Cup 3on3
 
 
 
 

Τι δήλωσαν Τσάμης, Σαράντης και Μπαχράς για το “Tsamelo”…

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο εγχείρημα του Άγγ.  Τσάμη έχει ξεκινήσει και σήμερα στις 19.30 στο “Distinto Mall” πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για το “Tsamelo Cup 3on3“.

Το συγκεκριμένο τουρνουά μπάσκετ 3on3 θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 25. Τόπος διεξαγωγής το “Sao Beach Bar” στην Παραλία της Κάτω Αχαγιάς. Πάμε να δούμε τις δηλώσεις των διοργανωτών και τα όσα είπαν στους εκπροσώπους του Τύπου, που έδωσαν το παρών.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ: “Είναι ένα τουρνουά που γίνεται για πρώτη φορά στην Δυτική Αχαϊα και σκοπός μου είναι να αναδείξω τις τοπικές ομορφιές της περιοχής μου. Το τουρνουά απευθύνεται σε ηλικίες από 13 ετών μέχρι 40+ και οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 κατηγορίες βάσει ηλικίας. Επίσης τα παιχνίδια θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιείται και στα αντίστοιχα τουρνουά των Πρίντεζη και των αδερφών Αντετοκούνμπο. Ελπίζω να καθιερωθεί το εγχείρημα και να μετατραπεί σε θεσμό. Ευχαριστώ τους χορηγούς που μας στηρίζουν σε αυτήν την προσπάθεια, όπως και τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ, τον δήμαρχο της Δυτικής Αχαΐας και την ΕΣΚΑ-Η.”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ (υπεύθυνος / εκπρόσωπος Αστεριών Αχαΐας) : Εμείς συμμετέχουμε στο τουρνουά του Άγγελου Τσάμη με τα Αστέρια Αχαϊας ως συνδιοργανωτές. Έχουμε επωμιστεί το αγωνιστικό κομμάτι. Το τουρνουά χωρίζεται σε 4 κατηγορίες, στους Παίδες, στους Έφηβους, στους Άνδρες και στους παλαίμαχους και κάθε ομάδα θα δίνει το πολύ 3 παιχνίδια. Θεωρώ πως θα τα πάμε περίφημα και θα καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά.

ΑΚΗΣ ΜΠΑΧΡΑΣ (πρόεδρος ΟΤΑΔ) : Είναι η τρίτη σεζόν που κάνουμε διάφορες δράσεις υπό την αιγίδα του “Δύμαια”. Όταν μας συμπαραστέκονται τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας και οι δημότες μας επιβάλλεται να βοηθήσουμε. Το τουρνουά είναι κάτι πρωτόγνωρο για την τοπική κοινωνία της Κάτω Αχαΐας. Είμαι βέβαιος πως θα έχει την απήχηση που του αρμόζει. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που μας στηρίζουν και συγχαρητήρια στις τρεις ομάδες μας που πήραν ανόδους στα πρωταθλήματά τους, δείχνοντας πως το μπάσκετ της Κάτω Αχαΐας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.”

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ…

1… Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έδωσε το παρών στην συνέντευξη ως εκπρόσωπος των παικτών της Α1, Α2 και εξωτερικού, που θα τιμήσουν το “Tsamelo Cup 3on3” με την παρουσία τους.

2… Το παρών έδωσε και η Λεμονιά Νικολοπούλου, πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου “ΙΚΕΛΟΣ”. Το προσεχές Σάββατο (24/6) θα ενημερώσει με διάφορες ενέργειες κατά του “bullying” κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

3… Την Παρασκευή και το Σάββατο ο Βασίλης Σκουντής θα δώσει το παρών στο τουρνουά, τιμώντας τον Άγγελο Τσάμη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

4… Οι συμμετοχές έχουν φτάσεις τις 32 ως ώρας και αναμένονται και άλλες ομάδες, που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το “Tsamelo Cup 3on3”.