Τοπικά Φιλοζωικά Νέα

Το “παράπονο” της Αργυρώς Λοτσάρη για τα Αδέσποτα

Λοτσάρη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό

Την Αργυρώ Λοτσάρη την έχουμε γνωρίσει από την έντονες εθελοντικές της δράσεις !!! Μέλος συλλόγων , καρναβαλικών ομάδων και όχι μόνο , με έντονη φιλοζωική δράση και αγάπη. Με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό εγκατάλειψης ζώου το οποίο μάλιστα χτύπησε αυτοκίνητο η αγαπημένη μας Αργυρώ “ξέσπασε” με την συμπεριφορά και τις ενέργειες των συνανθρώπων μας που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους. Αναλυτικά αναφέρει σε post :

Όταν 7.00 το πρωί σε περνούν τηλέφωνα, ανεβαίνουν στο σπίτι σου και χτυπάνε τα κουδούνια… να παρατήσεις τα παιδιά σου… να πας να μαζέψεις το ζώο που κάποιος γελοίος εγκατέλειψε στους δρόμους αδέσποτο , στο έλεος του…. και κάποιος ακόμα πιο γελοίος το χτύπησε με το αυτοκίνητο του και δεν μπήκε καν στον κόπο να το μεταφέρει στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες… εσύ είσαι φιλόζωη… και πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω και να τρέξεις…. επειδή είσαι σε φιλοζωική ομάδα…. και πρέπει να το πας εσύ στον κτηνίατρο… και πρέπει να ψάξεις να βρεις εσύ που θα φιλοξενηθεί….
δεν ξέρω τι άλλο να γράψω… ολόκληρη περιοχή δυτικής Αχαΐας…. με τόσο πληθυσμό…. και είμαστε 10 φιλόζωοι που έχετε την απαίτηση να περάσουν όλα από εμάς…τα κουτάβια στο σχολείο, τα κουτάβια στους κάδους, τα χτυπημένα στις εθνικές, τα πεινασμένα…. Οοοοολα από εμάς….
και εσείς…. επειδή απλά μας καλέσατε νιώθετε ότι έχετε τη συνεδρίαση σας καθαρή…..
λυπάμαι…. τίποτα περισσότερο….