Αθλητισμός

Μίλτος Μητρόπουλος: “Δικαιωμένος που πήγα στον ΠΑΟΒ”

 
 
 
 

Ο Μίλτος Μητρόπουλος μιλάει στο westcity.gr…

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και γενικότερα πολύ καλή εικόνα για τον ΠΑΟΒ, μέλος του οποίου ήταν ο Αχαγιώτης ποδοσφαιριστής Μίλτος Μητρόπουλος.

Ο Μητρόπουλος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και βοήθησε την ομάδα της Βάρδας από τον Ιανουάριο και μετά, πραγματοποιώντας μεστές παρουσίες. Πάμε να δούμε τη μίνι συνέντευξη του Αχαγιώτη ποδοσφαιριστή που έκανε δηλώσεις στο westcity.

Ο ΠΑΟΒ τα πήγε περίφημα φέτος. Που οφείλεται αυτή η πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα κατά την γνώμη σου;

Μίλτος Μητρόπουλος: “Από ότι έμαθα και εγώ από τους ανθρώπους της διοίκησης ήταν η καλύτερη χρονιά της ομάδας. Πρώτη φορά τερματίζει τόσο ψηλά στην βαθμολογία στην Γ΄Εθνική. Πιστεύω η καλή μας πορεία οφείλεται σε μία αλυσίδα. Ξεκινά από την διοίκηση, μετά στον προπονητή και μετά σε εμάς τους παίκτες. Είχαμε απίστευτο κλίμα, ήμασταν όλοι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό έβγαινε και στο γήπεδο, πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε σαν ποδοσφαιριστές.”

 Πως νιώθεις που ανήκεις στην ομάδα της Βάρδας; Θεωρείς ότι έκανες καλή επιλογή που πήγες στην “Μπαρτσα”;
Μ.Μ.: “Τώρα που τελείωσε η σεζόν ναι μπορώ να πω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Πήγα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, με έναν αξιόλογο προπονητή τον κ.Φωτόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκε, όπως και την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας.”
Πως κρίνεις τον τρόπο που έφυγες από την Παναχαϊκή; Παρότι προερχόσουν από καλές παρουσίες με τα κοκκινόμαυρα; Κρατάς κάποια κακία;
Μ.Μ.: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πρώτα από
όλα φταίω εγώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα γίνει καλά το καλοκαίρι και να είχα ξεπεράσει τον τραυματισμό μου, αλλά μην λέω τα ίδια και γίνομαι κουραστικός. Δεν κρατάω καμία κακία στην ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί. Εύχομαι τα καλύτερα στην Παναχαϊκή και μακάρι κάποια μέρα να φορέσω και πάλι αυτήν την φανέλα.”
Ποια είναι τα πλάνα σου σε προσωπικό επίπεδο; Θα μείνεις στον ΠΑΟΒ ή ακόμα είναι νωρίς για να κοιτάξεις πιο μπροστά;
Μ.Μ.: “Τα πλάνα μου δεν αλλάζουν. Είμαι ένα παιδί 21 χρόνων από τότε που έχω ξεκινησει το ποδόσφαιρο. Έχω βάλει κάποιους στόχους και ένας έχει μείνει ανεκπλήρωτος. Αυτός είναι να αγωνιστώ στην Σούπερ Λιγκ και θα το παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να το πετύχω. Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ Βάρδας δεν γνωρίζω αν θα μείνω σίγουρα. Θα κάνω συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Αν δεν έχω πρόταση από ομάδα παραπάνω κατηγορίας σίγουρα ο ΠΑΟΒ έχει τον πρώτο λόγο. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία πάνω από όλα.”