Τοπικά

Ευχές Χ. Νικολάου για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

συνέντευξη του Δήμαρχου , ΔΕ Λαρισου Δυτικής Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στους δεκάδες μαθητές και μαθήτριες της Δυτικής Αχαΐας…

…που από σήμερα και τις προσεχείς ημέρες δίνουν το δικό τους αγώνα, των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς δικαίωση των κόπων τους, να έχουν δύναμη και καλή επιτυχία. Με ηρεμία και νηφαλιότητα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους τις τελευταίες μέρες μιας πολύχρονης προσπάθειας που θα καθορίσει το μέλλον τους.

Πιστεύω απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν. Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Θερμές ευχές, επίσης και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών»