Τοπικά

ΕΕΔΕ: Diploma in Logistics Management για πρώτη φορά στην Πάτρα!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το πρόγραμμα Diploma in Logistics Management που θα προσφερθεί στο παράρτημα της ΕΕΔΕ Πάτρας έχει ημερομηνία έναρξης τις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στους αποφοίτους του Τμήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας με 15% έκπτωση, άρα από 3.000€ σας προσφέρεται στα 2.550€.

Η έκπτωση αυτή ισχύει αποκλειστικά για την 1η σειρά του Diploma in Logistics Management που προφέρεται στο παράρτημα της Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας.

Το Diploma in Logistics Management είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα με έμφαση στην εφαρμοσμένη πλευρά επιχειρηματικών εργαλείων στο αντικείμενο του Logistics και του Supply Chain Management.

Έχει σχεδιαστεί μέσα από τις ανάγκες της αγοράς, αποτελώντας σκαλοπάτι εξέλιξης και ανόδου για επιχειρήσεις και στελέχη. Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα, διαρκεί 10 μήνες και υλοποιείται κάθε 15 μέρες (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε συναφές αντικείμενο ή συνολική εργασιακή εμπειρία τριών ετών και επιθυμούν να ανελιχθούν στο δυναμικό αναπτυσσόμενο κλάδο του Logistics και του Supply Chain Management.