Τοπικά

Δωρεάν ελαστικά δάπεδα για το Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας

Ειδικό σχολείο Κάτω Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 5 το απόγευμα…

…πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ECOELASTIKA A.E. η κλήρωση των τυχερών σχολείων για το 2017, παρουσία συμβολαιογράφου. Η κληρωτίδα ανέδειξε σχολεία και νηπιαγωγεία σε …..

Τα τυχερά σχολεία που κληρώθηκαν είναι:

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ » ΝΙΚΗΤΕΣ

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης
Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας Κάτω Αχαΐα – Δήμος Δυτικής Αχαΐας – Νομός Αχαΐας

Η εταιρεία

Η Ecoelastika ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2002 από τις 5 μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγής ελαστικών στην Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών.

Τον Φεβρουάριο του 2003 υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση για έγκριση από την ΕΠΕΔ του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Η πρώτη έγκριση του Συλλογικού Συστήματος ισχύει από τον Ιούλιο του 2004 με την έκδοση της ΥΑ106157/04 και η κανονική λειτουργία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004.

Μέλη της Ecoelastika είναι όλες οι εταιρίες εισαγωγής ελαστικών & οχημάτων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο και θεωρούνται «υπόχρεοι» βάσει του νόμου.

Τον Νοέμβριο του 2011 η Ecoelastika έλαβε νέα έγκριση συλλογικού συστήματος από τον αρμόδιο Ελληνικό οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.Α.Ν) σύμφωνα με την από 23/11/2011 απόφαση.

Η ECOELASTIKA A.E. αποτελεί το μοναδικό εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) μεταχειρισμένων ελαστικών σε εφαρμογή του νόμου 2939/2001 και του ΠΔ 109/2004.

Για την Δράση

Για την περίοδο 2015 – 2017 το παιδί θα βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας, με παρεμβάσεις σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικές χαρές, με τοποθετήσεις ταπήτων ασφαλείας, ειδικά όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Παράλληλα, κάθε τέτοια ενέργεια συνοδεύεται από ενημερωτικές δράσεις, όπου με ευχάριστο τρόπο και σύγχρονες μεθόδους διαδραστικής εκπαίδευσης, τα παιδιά μαθαίνουν για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης των ελαστικών, αλλά και για την οικολογία γενικότερα.