Τοπικά

Αποχαιρετιστήριοι αγώνες από την Ένωση Γονέων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αποχαιρετιστήριοι Αγώνες 2017…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αποχαιρετιστήριοι Αγώνες 2017 της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας.

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 10 Ιουνίου, αγωνίστηκαν 7 ομάδες Γυμνασίων και 4 Λυκείων, δηλαδή πάνω από 100 παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, ενώ την δεύτερη ημέρα, Κυριακή 11 Ιουνίου, αγωνίστηκαν 20 ομάδες Δημοτικών από όλες τις περιοχές του Δήμου, δηλαδή πάνω από 200 παιδιά Δημοτικού.

Μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η πολιτευτής κα. Έλενα Κονιδάρη η οποία έδωσε και την έναρξη των αγώνων. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ και βοηθός Δημάρχου για τα θέματα παιδείας του Δήμου, ο κ. Άκης Μπαχράς, ο οποίος ήταν παρών και τις δύο ημέρες των αγώνων. Επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, κ. Βουκελάτος Παναγιώτης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην κα. Έλενα Κονιδάρη για την συμβολή της στην διεξαγωγής της οργάνωσης.

Νικήτρια ομάδα στα Γυμνάσια ήταν το Γυμνάσιο Μαζαρακίου, το οποίο βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Μαζαρακίου κ. Ζαχαρία Ζαχαριουδάκη.
Νικήτρια ομάδα στα Λύκεια ήταν το Λύκειο Ριόλου, το οποίο βραβεύτηκε από την κα. Έλενα Κονιδάρη.

Την επόμενη ημέρα, νικήτρια ομάδα στα Δημοτικά ήταν το Δημοτικό Καγκαδίου, το οποίο βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας κ. Βουκελάτο Παναγιώτη.

Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, για την ευγενική χορηγία των δώρων των νικητών και των παιχνιδιών που χρησιμοποιήθηκαν για την διεξαγωγή των Αποχαιρετιστήριων Αγώνων 2017 της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Συλλόγους Γονέων και τους εθελοντές που μας βοήθησαν τις δύο ημέρες του αγώνα, όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στους αγώνες για την υπομονή τους και τις 2 ημέρες των αγώνων, να τονίσει ότι σημασία έχει η άθληση, η συμμετοχή , η ευεξία και η ευγενής άμυλα μεταξύ των παιδιών και τέλος να υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον για να διορθώσει όλα τα τυχόν λάθη που έγιναν.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.