Τοπικά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου…

…συμμετείχε στην χθεσινή μεγάλη πορεία στο κέντρο της Πάτρας, σε αυτήν την δυναμική κινητοποίηση όλων των φορέων, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, της Αχαΐας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Ιωάννη Γατσούλη, τον Γεν. Γραμματέα Βασίλη Κανελλόπουλο και τα μέλη Αθανασία Σπαθή και Σωτήρη Αντωνόπουλο.

Οι εργαζόμενοι των δύο Δήμων θα προχωρήσουν σε Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 11.30 πμ, ταυτόχρονα και στις δύο έδρες των Δήμων, στη Χαλανδρίτσα και στην Κάτω Αχαΐα.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την «ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2017, ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-23 ΜΑΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» (Αριθ. Πρωτ: 412/16-5-2017) θα αποφασίσουν για τον τρόπο των επόμενων κινητοποιήσεων.

Συνάδελφοι σήμερα παρά ποτέ απαιτείται η ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή, όλων των εργαζόμενων στην ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, με κάθε μορφή αγώνα, για να δηλώσουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας, στις μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης, και στην συνεχή υποβάθμιση και υπονόμευση των υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.