Αθλητισμός

NEYMAR JR’S FIVE έρχεται στην Πάτρα !!!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με το σφύριγμα του διαιτητή…

…ξεκίνησε ο προκριματικός του τουρνουά 5×5 NEYMAR JR’S FIVE στη Θεσσαλονίκη και οι 25 διαγωνιζόμενες ομάδες ξεχύθηκαν στα γήπεδα του LoveFootball για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον τελικό της Αθήνας, την Κυριακή 28 Μαΐου!

Δράση, ένταση, αγωνίακαι ατελείωτη ενέργεια ήταν τα χαρακτηριστικά των αγώνων, αλλά τρεις ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν για τον τελικό! Τα «Παιδιά», οι «PeraRumors» και οι «CR» ήταν εκείνοι που ξεσήκωσαν το γήπεδο από τις φωνές και τους πανηγυρισμούς, αφού με την εμφάνισή τουςήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του παγκόσμιου τελικού της Βραζιλίας.

Το NeymarJr’sFive συνεχίζει το ταξίδι του για την αναζήτηση των ανερχόμενων αστεριών του ποδοσφαίρου και κάνει την επόμενη του στάση στην Πάτρα, την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 15.00, στα γήπεδα του Rossoneri MFC!

Ξέρεις από μπάλα; Μπορείς να κάνεις τρίπλες, πάσες και να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων; Αν ναι, τότε φτιάξε μια ομάδα, 2 έως 7 ατόμων ηλικίας 16 έως 25 και προσοχή μην ξεχάσεις το φετινό bonus, τη δυνατότητα να βάλεις στην ομάδα σου δύο άτομα άνω των 25 ετών!

Μπες στο Νeymar Jr’s Five κάνε την εγγραφή σου τώρα!  Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.

Οι νικητήριες ομάδες των προκριματικών* θα διαγωνιστούν στον Τελικότης Αθήνας, στις 28 Μαΐου όπου θα αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό, στις εγκαταστάσεις του “InstitutoProjectoNeymarJr” που ίδρυσε ο άσος του ποδοσφαίρου, στη PraiaGrande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και χτύπησε τα πρώτα του σουτ!!

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Παγκόσμιου Τελικού θα κερδίσει ένα ταξίδι VIP στη Βαρκελώνη και θα έχει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με το αστέρι της μπάλας στο CampNou και να προπονηθούν μαζί!

Μπορείς εσύ και η ομάδα σου να σκοράρετε για Βραζιλία;

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από την έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT της COSMOTE TV!

*Επόμενοι προκριματικοί:
Πάτρα: 14 Μαΐου
Αθήνα: 21 Μαΐου

Προκριματικός Πάτρας:
Κυριακή 14/5, οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00
Rossoneri MFC
Μειλίχου, Κάτω Συχαινά

Λίγαλόγιαγιατο “InstitutoProjetoNeymarJr”:
Το InstitutoProjetoNeymarJr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FCBarcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:
http://www.neymarjrsfive.com/el/GR
http://www.redbull.com/gr/el/events/1331841347458/neymar-jrs-five
facebook.com/neymarjrsfive