Τοπικά

Πυροβόλησαν σκυλί στις Αλυκές Αχαΐας

Αλυκές Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Θύμα αγριότητας, έπεσε, δυστυχώς, για άλλη μια φορά ένας σκύλος στην περιοχή μας…

Ο σκύλος που βλέπετε πιο κάτω στην φωτογραφία πυροβολήθηκε με όπλο και τραυματίστηκε σοβαρά, στις Αλυκές Αχαΐας.  Στην ίδια περιοχή βρέθηκε σκοτωμένη από πυροβολισμό σκυλίτσα  η οποία μάλιστα ήταν έγκυος. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Σύλλογος ΕΛΑΔΑ ο οποίος έσπευσε  να βοηθήσει.

Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του Συλλόγου για το περιστατικό:

“Στις Αλυκές Κάτω Αχαΐας σήμερα το απόγευμα δεχτήκαμε τηλεφώνημα, για ένα σκυλάκι που ήταν χτυπημένο. Άμεσα μέλη του συλλόγου μας μαζί με τον γιατρό κ. Σπύρο Ταρνάρη, σπεύσαμε στο σημείο αυτό και διαπιστώσαμε ότι το ζωάκι ήταν χτυπημένο με ΟΠΛΟ και μάλιστα οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας είπαν ότι το βράδυ στο χωριό άκουσαν πυροβολισμούς και ότι μία σκυλίτσα που ήταν έγκυος την βρήκαν σκοτωμένη…

Αυτός ο φιλαράκος έχει δεχτεί σκάγια στην ωμοπλάτη του και τα τραύματα είναι διαμπερές. Του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και θα περιμένουμε να δούμε αύριο πως θα πάει το ζωάκι αυτό. Θα ενημερώσουμε το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας που συνεργάζεται μαζί μας και κάνει άψογη δουλειά για να πιάσουμε αυτόν τον ψυχασθενή που σκοτώνει με ΌΠΛΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ “.