Τοπικά

Συνάντηση ΣΕΒΙΠΑ με τον Γιώργο Μαυραγάννη

Γιώργο Μαυραγάννη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνάντηση με τον πρώην Υφυπουργό Οικονομικών….

…. Γιώργο Μαυραγάννη είχε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών (έλλειψη περίφραξης, συντήρηση εσωτερικού οδικού δικτύου, σήμανση, χώροι στάθμευσης βαρέων οχημάτων, τηλεπικοινωνίες, καθαριότητα, κ.ά.), που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, τις δράσεις του ΣΕΒΙΠΑ έναντι της διαχειρίστριας ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. η οποία έχει την ευθύνη της επίλυσής τους, και τα συνεχώς αυξανόμενα κόστη κοινοχρήστων χωρίς αντίστοιχη ανταποδοτικότητα.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον εδρεύοντα στην Πάτρα Πανελλήνιο φορέα εκπροσώπησης των επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), αναφορικά με το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των βιομηχανικών πάρκων στην Ελλάδα και τις αγκυλώσεις που το ισχύον νομικό πλαίσιο προκαλεί στους εγκατεστημένους μετά την ιδιωτικοποίηση της ΕΤΒΑ.

Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα υποδομών που συνδέονται με την λειτουργία της ΒΙΠΕ, όπως το εμπορευματικό τμήμα του νέου Λιμένα Πατρών, η σιδηροδρομική σύνδεση και η προοπτική έλευσης του φυσικού αερίου.

Εκ μέρους του ΣΕΒΙΠΑ στη συνάντηση με τον κ. Μαυραγάνη παραβρέθηκαν οι Π. Μαντάς Πρόεδρος (ΑΞΟΝΑΣ ΜΒ ΑΤΕΒΕ), Γ. Κολλιόπουλος Α΄ Αντιπρόεδρος (ΠΑΒΙΠΛΑΣΤ), Δ. Αντωνόπουλος Β΄ Αντιπρόεδρος (ΜΑΧΡΩ), Κ. Κωνσταντινόπουλος Ταμίας (Coffee Island), και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Μ. Γαβιηλόπουλος (Intercool), Χ. Καραθανάσης  (Novatec), Δ. Λειβαδάρος (Pelco Λιπαντικά Αχαΐας), Π. Παναγιωτόπουλος  (Παναγιωτόπουλος – Τυπογραφείο), καθώς και οι επιχειρηματίες μέλη του Συνδέσμου Γ. Κοντοθεόδωρος (Ι. Κοντοθεόδωρος & ΣΙΑ ΟΕ), Γ. Αντωνόπουλος (ΜΑΧΡΩ), Γ. Μπέμπος  (ΜΠΕΜΠΟΣ ΑΕ), Α. Ρέζος (Rezosbrands), Μαρία Αθυμαρίτου (ΑΜΕΚΩΝ).

dete.gr