Αθλητισμός

Λέων Αλισσού-Απόλλων Εγλ. 3-1: Μπήκε ξανά στο “κόλπο” της επιβίωσης

 
 
 
 

Ο Λέων Αλισσού πήρε πολύτιμη νίκη…

Για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας ο Λέων Αλισσού επικράτησε κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας με 3-1 και πλέον έκανε άνω-κάτω την ζώνη του υποβιβασμού, αναπτερώνοντας παράλληλα τις ελπίδες του για την σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0, χάρη σε τέρματα των Ξυπολιά στο 15′ και Βλάντι στο 40′. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαντάς μείωσε για την Εγλυκάδα και στο 50′ ακυρώθηκε τέρμα του Τσιβλικάκη ως οφσάιντ, φάση για την οποία έχουν έντονα παράπονα οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δούσκας στο 65′, με τα “λιοντάρια” να παραμένουν ζωντανά στο κυνήγι της παραμονής, έπειτα από το χθεσινό μεγάλο “τρίποντο”.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Λ. Στρατίκης): Βέρρας, Καλιάμης, Μπαρμπούνης, Ράθωσης, Νικολόπουλος, Ανδρικόπουλος, Δρούσκας (89΄ Καούρης), Τραχάνης, Μπενέτος (90΄ Πυρρής), Ξυπολιάς, Βλάντι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσος, Παντελής, Φωτακόπουλος (76΄ Σώζος), Βασιλακόπουλος, Χαλκιόπουλος, Δημητρακόπουλος (64΄ Ανδριακόπουλος), Ασλανίδης, Τσακριλής, Τσιβλικάκης, Μαντάς, Σταματέλος (60΄ Δρογγίτης)