Αθλητισμός Τοπικά

Επίσκεψη της Αχαϊκής στο Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Κυπελλούχος ΑΧΑΪΚΗ στο σχολείο μας.

Μ αυτο το μήνυμα υποδέχθηκαν γονείς και μαθητές την ομάδα της Αχαϊκής , στο Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχθούμε στο σχολείο μας σήμερα τους ποδοσφαιριστές της Κυπελλούχου Αχαϊκής κο Δρακόπουλο, Σπυρόπουλο και Κωνσταντινόπουλο, συνοδευόμενους από τα στελέχη της διοίκησης κο Καραντζά και Στεργιώτη καθώς και από τον προπονητή τους κο Αλέξη Γαβριηλόπουλο.

Τα χαμόγελα περίσσευαν από όλους και οι στιγμές ιδιαίτερες. Οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο. Ήθος, εγκαρδιότητα και καλοσύνη χαρακτηρίζουν τους κυπελλούχους μας και αυτό είναι πάνω από κάθε τρόπαιο…

Η ομάδα μας χάρισε εκτός από όμορφες στιγμές, μια φανέλα και μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των κυπελλούχων, τα οποία θα κοσμούν πλέον το σχολείο μας. Τα παιδιά του σχολείου χάρισαν στην ομάδα μια ζωγραφιά με το σήμα της ομάδας, την οποία έφτιαξαν όλοι μαζί αλλά και… την αγάπη τους!
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας ευχαριστούν ολόθερμα και σας ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες! Εις το επανιδείν!”