Τοπικά

Μπήκαν οι υπογραφές για το γήπεδο των Nιφορεΐκων

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου…

…την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 – συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντα Μπαχρά, τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παλαιολόγο και το στέλεχος της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών κα Λεμονιά Νικολοπούλου, η οποία κατάγεται από τα Νιφοραίιικα, προκειμένου να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.

« Όπως είχα τονίσει και στο παρελθόν ένα πραγματικό κόσμημα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα αποτελέσει το γήπεδο των Νιφοραιίκων, καθώς ύστερα από την άψογη συνεργασία υπηρεσιών – Ο.Τ.Α.Δ.- επιστημονικού συνεργάτη του δημάρχου όπου ολοκλήρωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την μελέτη,
καταφέραμε και το εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 245.139,00€ .

Ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται. Είναι γεγονός ότι οι υπάρχοντες αθλητικοί – αγωνιστικοί – χώροι είναι περιορισμένοι, ασφυκτιούν και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Το γήπεδο της Δυτικής Αχαΐας έρχεται να καλύψει ένα μέρος αυτών των αναγκών. Όμως δεν σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να επιτυγχάνουμε σημαντικά έργα για τον τόπο μας.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον υφυπουργό κ. Γεώργιο Βασιλειάδη για την στήριξη του και για το νέο κύκλο συνεργασίας που ανοίγουμε καθώς μας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουμε και με άλλα γήπεδα όσο και τους βουλευτές κα Σία Αναγνωστοπούλου & κ. Ανδρέα Ριζούλη για την καθοριστική συμβολή τους σε αυτό το σημαντικό έργο.

Μέσα σε αυτούς τους όμορφους και σύγχρονους χώρους τα παιδιά μας θα εκπαιδευτούν, θα κοινωνικοποιηθούν, θα μάθουν την διαφορά μεταξύ προσπάθειας & ικανότητας και θα αναπτύξουν και την αυτοπειθαρχία τους» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.