Αθλητισμός

Αχαϊκή-Παναχαϊκή 1-0: Το ντέρμπι στα “καναρίνια” πριν τον μεγάλο Τελικό

 
 
 
 

Μεγάλη νίκη για την Αχαϊκή…

Η Αχαϊκή επιβλήθηκε κόντρα στην Παναχαϊκή με 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και επανήλθε στις νίκες, μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΒ εκτός έδρας.

Η Παναχαϊκή δεν είδε την διαφορά από την δεύτερη θέση να ψαλιδίζεται αισθητά, καθότι η Ερμιονίδα έμεινε στο “Χ” με τον Αστέρα Αμαλιάδας και πλέον απέχει 7 πόντους, παραμένοντας γερά στην κορυφή. Το γρήγορο γκολ του Ντάζου στο 7′ με φοβερό σουτ ήταν αρκετό για την ομάδα της Κάτω Αχαγιάς, που πήρε μια σπουδαία νίκη.

Στις 22 Φεβρουαρίου οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με έπαθλο το Κύπελλο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ντεμπούτο με τους γηπεδούχους έκανε ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, που τα πήγε περίφημα, όπως και οι Ντάζος, Πετρόπουλος, Κωστούλας και Δρακόπουλος. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σπανός έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τα “κοκκινόμαυρα”.

Το westcity.gr βρέθηκε στο μεγάλο ντέρμπι και σε λίγο θα ακολουθήσει φωτογραφικό ρεπορτάζ…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΧΑΪΚΗ (Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ντάζος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (90΄Μεντζελόπουλος), Λαμπρόπουλος (90′ Μαντάς), Γεωργόπουλος, Κωστούλας,  Αναγνωστόπουλος(71′ Αγγελόπουλος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Μακρυδημήτρης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου(82′ Μωραΐτης), Στεργίδης(53′ Σπανός), Γκίνο, Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Μπουρλάκης(66′ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς