Τοπικά

Με επιτυχία το Μουσικό ταξίδι του Συλλόγου Αλισσαίων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλα και πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου το Μουσικό ταξίδι του Συλλόγου Αλισσαίων , με την συνεργασία του τομέα πολιτισμού του Δήμου Δυτικής. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του γυμνασίου της κάτω Αχαΐας.

Απαρτιζόταν από τις μουσικές της Χορωδίας του Συλλόγου Επτανησιων Πάτρας και Μυρτουντιών – Λεχαινών υπό τις οδηγίες τις καταξιωμένης μαέστρου κας Λένας Σουρμελής.  Μαζί με τον πιανίστα κ κ Χρήστο Τσαντούλη για μιαμιση ώρα ο κόσμος που παρευρέθηκε ταξίδεψε σε μουσικά ταξίδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών Χατζιδακη, Θεοδωράκη, Λοΐζο κλπ.

Στην πετυχημένη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου , ο Βουλευτής κ. Ροντούλης , ο πρώην Νομάρχης κ. Κατσικόπουλος Δημήτρης οι πρόεδροι του ΟΤΑΔ και ΔΕΥΑΔ κ. Μπαχρας και Τραχανης,  ο περιφερειακός Διευθιντης της ΔΕΗ κκ Μυλωνας Σπυρίδων ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Τσώκος Νικόλαος , δημοτικοί σύμβουλοι οι προέδροι των τοπικών διαμερισμάτων Ανω και Κάτω Αλισσού κυρία Μπεζεριανου και κ. Κελάμη , ο αιδεσιμότατος πάτερ Απόστολος , ο λογοτέχνης κ. Νικάς και πλήθος κόσμου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο σύλλογος μας τίμησε την Κύρια Σουρμελή για την προσφορά της στο πολιτισμό. Ο σύλλογος ετοιμάζει και άλλες όμορφες και ποιοτικές εκδηλώσεις τέλος. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας.

Δείτε φωτογραφίες από το φακό του Γιάννη Πεφάνη :

xorodia-alissaion-peiros- xorodia-alissaion-peiros-1 xorodia-alissaion-peiros-2 xorodia-alissaion-peiros-3 xorodia-alissaion-peiros-4 xorodia-alissaion-peiros-6 xorodia-alissaion-peiros-7 xorodia-alissaion-peiros-8