Τοπικά

Κάτω Αχαΐα : Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ειδικό σχολείο (φώτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Πρώτη Γιορτή !!!

Στο ειδικό σχολείο κάτω Αχαΐας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τους μικρούς μαθητές του. Γιορτή την οποία καταχάρηκαν και διασκέδασαν μέσα απ την καρδιά τους οι μαθητές αλλά και οι γονείς.

Το παρόν έδωσαν ο Άκης Μπαχράς αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο Αντώνης Χαροκόπος  αντιπεριφερειάρχης υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και ο οργανωτικός γραμματέας ΕΣΑμεΑ και Περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Μαυρογιάννης .

Επίσης οι , Θεοδωρόπουλος Νικόλαος Δημ. Σύμβουλος Δήμου Πατρέων και μέλους συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας, Ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας,  Στέφανος Στεφανόπουλος, ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Μανώλης Πομώνης, εκπαιδευτικοί από το 2ο Δημ. Σχολείο Κ. Αχαΐας καθώς επίσης και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων , ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας, Παναγιώτης Βουκελάτος, γονείς και φίλοι των μικρών παιδιών του Ειδικού Σχολείου Κ. Αχαΐας.

Οι δασκαλοι του Ειδικού Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων προκειμένου να διεξαχθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Τέλος όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρόνια με νέες δράσεις και εκδηλώσεις.

eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-1 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-2 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-3 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-5 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-6 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-7 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-8 eidiko-sxoleio-kato-achaia-2016-9