Τοπικά

Φωτήλας : Ανίκανη και αδίστακτη η κυβέρνηση

επιμελητηριακές εκλογές
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στο ΣΚΑΪ  ,

παρουσίασε θέσεις και απόψεις ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας , το πρωί της  Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου. Ο βουλευτής αναφέρθηκε αναλυτικά :

– Πρόκειται για μία ανίκανη και αδίστακτη κυβέρνηση. Ανίκανη, γιατί δεν πραγματοποιεί τις υποσχέσεις της για διαπραγμάτευση προς όφελος της χώρας. Αδίστακτη, γιατί συνεχίζει τα ψέματα στον ελληνικό λαό με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στην εξουσία: από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το δήθεν σκίσιμο των μνημονίων μέχρι τη χτεσινή υπόσχεση του Πρωθυπουργού ότι θα κλείσει η αξιολόγηση στις 5 Δεκέμβρη.

– Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη, γιατί χρησιμοποιεί συστηματικά το διχασμό του λαού ως όπλο για να παραμείνει στην εξουσία.  Το είδαμε ξανά με την ονομαστική ψηφοφορία για το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους όπου ήθελε να δείξει ότι μόνο αυτή είναι η φιλολαϊκή και όποιος έχει διαφορετική άποψη για το που πρέπει να πάει το πλεόνασμα της υπεροφορολόγησης των πολιτών είναι άνθρωπος του Σόιμπλε και των δανειστών! Τα ίδια έλεγε με ιταμό ύφος ο κ. Πολάκης στη Βουλή και το πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

– Αν δεν μπορεί να υπερασπιστεί επαρκώς τη χώρα η κυβέρνηση να φύγει για να έλθει άλλη κυβέρνηση. Δεν μπορεί πάντα να φταίνε «οι άλλοι» για τις αποτυχίες της.

– Δεν μπορεί να κατηγορεί για τυχοδιωκτισμό και λαϊκισμό η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμένα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που πολλές φορές με την ψήφο μας βοηθήσαμε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και να ψηφιστούν νομοσχέδια που άλλως δεν θα πέρναγαν λόγω του κυβερνητικού τους εταίρου, των ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου.

Δείτε το βίντεο