Τοπικά

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δ. Αχαΐας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας…

…την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:30΄ στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης έτους 2016.

Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή.

Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού με Παντελεήμονα Δημητριάδη του Ηλία και παραίτηση ή μη από το δικόγραφο εφέσεως του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατά της υπ’ αριθ. 18/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δύμης.

Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού με Παντελεήμονα Δημητριάδη του Ηλία και παραίτηση ή μη από το δικόγραφο εφέσεως του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατά της υπ’ αριθ. 19/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δύμης.

Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 54/2016 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης που εξεδόθη κατόπιν αιτήσεως του Μεγακλή Κατσαρού του Κων/νου.

Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο του Δήμου σχετικά με δικαστική υπόθεση Δημητρίου Κολλιόπουλου, κατοίκου Λακκόπετρας Αχαΐας κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Λήψη απόφασης περί ολοκλήρωσης διαδικασιών και συμβατοποίησης των δράσεων: α) Επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση θεομηνιών στη Δ.Ε. Δύμης, β) Επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση θεομηνιών στη Δ.Ε. Μόβρης, γ) Επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση θεομηνιών στη Δ.Ε. Ωλενίας.