Τοπικά

Η ουσία του προβλήματος στο Φλόκα

για την Νότια χάραξη , Γελάνε και οι πέτρες
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , όπου και εμβαθύνει στην ουσία του προβλήματος στο Φλόκα.

Αναλυτικά αναφέρει :

Πάμε τώρα στην ουσία σχετικά με τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας Φλόκα. Πρόκειται για μια εγκαταλελειμμένη κοινότητα. Οι δρόμοι που οδηγούν στο χωριό και από Μαζαράκι και από Ζησιμαίικα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα βαρέα οχήματα, απορριμματοφόρα, που τους διασχίζουν προκειμένου να αποθέτουν απορρίμματα στον ΧΥΤΑ, έχουν καταστρέψει το οδόστρωμα. Γι αυτό η υπάρχει η δήλωση του Δημάρχου: “Το δρόμο για το ΧΥΤΑ υπάρχει λόγος που δεν τον επισκευάζουμε “εννοώντας πως θα δυσκολεύει την πρόσβαση των απορριματοφόρων άλλων Δήμων, τα δικά μας ξέρουν τις κακοτοπιές!

Η κοινότητα έχει πρόβλημα ύδρευσης. Ενώ με την κατασκευή του ΧΥΤΑ κατασκευάστηκε δίκτυο μεγάλης παροχής δεν έχει φτάσει το νερό. Το χωριό εξασφαλίζει ύδρευση από ενοικιαζόμενη γεώτρηση από τον Δήμο. Οι κάτοικοι συχνά διαμαρτύρονται πως δεν γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων στο χωριό!!! Ως αντισταθμιστικό όφελος στην κοινότητα όταν κατασκευάστηκε ο ΧΥΤΑ υπήρξε υπόσχεση πως θα κατασκευαστεί πλατεία στο χωριό, σχεδόν δέκα χρόνια μετά ακόμα να την δουν. Αγροτικό ιατρείο δεν λειτουργεί. Ενώ για τον ηλεκτροφωτισμό οι λαμπτήρες τοποθετούνται με το σταγονόμετρο. Για αυτά και αλλά πολλά, θα υπάρξουν απαντήσεις από την δημοτική αρχή;