Τοπικά

Τετάρτη το ΔΣ Δυτικής Αχαΐας – όλα τα θέματα

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σας προσκαλούμε την Δεύτερη (2η) Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έκδοση ψηφίσματος για την προστασία της α΄ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος , Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα της επιτροπής αγώνα για την Νότια χάραξη του σιδηροδρόμου και του αυτοκινητοδρόμου Πατρών -Πύργου , για συμβολή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στον δικαστικό αγώνα της επιτροπής, έτσι όπως περιγράφεται και στο σχετικό αίτημα της επιτροπής, προς τον κ. Δήμαρχο στην επιστολή της 28/08/2016.
Εισηγητής: Κουνάβης Ανδ. Παναγιώτης, εκπρόσωπος Επιτροπής Αγώνα.

3. Συζήτηση σχετικά με τον Σχεδιασμό Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών.

4. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την “Παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: ‘ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΤΜΗΜΑ Ι’ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας” .
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση μεταβίβασης άδειας Επαγγελματία Πωλητή Λαϊκών Αγορών.
Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου (γ΄ τρίμηνο 2016).
Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού.
Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση έκδοσης Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης Αορίστου Χρόνου για την υλοποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου “Στέγαση και επανένταξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων Δυτικής Αχαΐας” στο πλαίσιο του προγράμματος “ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ” του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (παράταση προγράμματος)
Εισηγήτρια: Κοκκίνη – Παπαδοπούλου Πατρούλα, πρόεδρος Κ.Ε.Δ.ΔΥ..

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση της αριθ.21/2016(7ΖΑΣΟΚΥ6-ΤΦΨ) απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.ΔΥ. περί: « 2ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων.»
Εισηγητής: Κοκκίνη – Παπαδοπούλου Πατρούλα, πρόεδρος Κ.Ε.Δ.ΔΥ..

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση της αριθ. 55/2016(ΑΔΑ:7ΗΦ3ΟΚ9Ε-Ξ9Ο) απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων περί: «Αποδοχής και διάθεσης έκτακτης επιχορήγησης από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας ποσού 50.000,00€.»

Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ..

12. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της αριθ. 54/2016(ΑΔΑ:ΩΝΥΒΟΚ9Ε-6Ο4) απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων περί: «Τροποποίησης του Ο.Ε.Υ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ».
Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ.

13. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Διαγραφή οφειλών από τέλη Ύδρευσης – Αποχέτευσης .
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, πρόεδρος Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών Δυτικής Αχαΐας.