Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση: Η Δευτέρα είναι ημέρα συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων

κοροϊδία για τη Νότια Χάραξη , Αλέκου Θανόπουλου , Όχι πυρηνικά στον Άραξο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Δευτέρα θα είναι σε ολόκληρη την Ελλάδα μια διαφορετική ημέρα. Διοργανώνονται συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια από 436 συνδικαλιστικές οργανώσεις ! Τι διεκδικούν :

Να γίνει ξανά υποχρεωτική η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι. Ν’ αναπληρωθούν οι απώλειες και να δοθούν αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές.
Απαιτούν σταθερή εργασία με δικαιώματα στη ζωή, όπως αρμόζει στην εποχή μας -τον 21ο Αιώνα- και τις σύγχρονες ανάγκες. ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ.
Να μην υπάρχει εργαζόμενος με μισθό κάτω από 751 ευρώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Τα αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων που συνυπογράφουν το Κάλεσμα, αποτυπώθηκαν σε Πρόταση Νόμου, η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή την ημέρα πραγματοποίησης των συλλαλητηρίων, σε όλα τα Κόμματα πλην της “Χρυσής Αυγής”.

Η Κυβέρνηση ΣυριζαΑννέλ προετοιμάζει και νέα ολομέτωπη επίθεση στη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας με νέους φόρους, πλειστηριασμούς κατοικιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων, τελική επίθεση στους μισθούς, ομαδικές απολύσεις και χτύπημα στις απεργίες.

Το ΠΑΜΕ καλεί, τις Οργανώσεις, τα Σωματεία, όλους τους εργαζόμενους να πάρουν δυναμικά την υπόθεση του Αγώνα στα χέρια τους, ώστε να υποχρεώσουν τη ΓΣΕΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ μέσα στο Νοέμβρη. Και για να γνωρίζουμε, την πρόταση του ΠΑΜΕ απέρριψαν οι προσκυνημένες δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ.