Τοπικά

Η ΝΔ πρέπει να πείσει τους “παρατηρητές” συμπολίτες μας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια ευημερούσα και δημοκρατική Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης πρέπει να είναι ο στόχος της Ν.Δ!

Στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται μια κρίσιμη μάζα πολιτών, που δεν έχει ακόμα πεισθεί από το λόγο της ΝΔ και παραμένει”παρατηρητής” των πολιτικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα !
Για να κερδίσει αυτόν τον κόσμο λοιπόν, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι πλέον για την τύχη της αλλά κυρίως για την τύχη της χώρας, πρέπει να δημιουργήσει την πεποίθηση στους δύσπιστους ακόμη συμπολίτες μας ότι:

Α.Η δική της πρόταση δημιουργεί ελπίδα της αλήθειας, κάτι που καθίσταται απολύτως αναγκαίο μετά την σημερινή απογοήτευση των πολιτών, αλλά και την πρωτοφανή κατάρρευση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που οφείλεται κυρίως στο ξεγύμνωμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Β. Θα εργασθεί για τα συμφέροντα και τα όνειρα των πολλών και θα εκφράσει τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες όλων των τίμιων, εργατικών και φιλότιμων Ελλήνων,που θέλουν να δουν τις ζωές τους να γίνονται καλύτερες.
Γνώμονας της πολιτικής της θα να είναι η υπεράσπιση των απλών και αδύναμων πολιτών!

Γ.Θα τεθεί επικεφαλής για την ενότητα όλων των Έλληνων σε ένα νέο συλλογικό στόχο, το στόχο της ευημερούσας και δημοκρατικής Ελλάδας στην καρδιά της Ευρώπης.
Μετά από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός οι Έλληνες να θυμηθούμε ότι είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας πατρίδας, επιβάτες στο ίδιο καράβι που πρέπει να οδηγηθεί σε ήρεμα νερά.

Οι Έλληνες θαπροχωρήσουμε ενωμένοι και όσοι ποντάρουν στο διχασμό και την ανωμαλία θα απομονωθούν και θα μπουν στιγματισμένοι στο περιθώριο της ιστορίας!