Τοπικά

Φωτήλας: «Εχθρός δεν είναι το Ποτάμι, αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας, στην εκπομπή «Πρώτη ΓΡΑΜΜΗ» με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στο κανάλι ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου.

– Εκφράζοντας την αγωνία μου για το μέλλον του Ποταμιού, επανέλαβα την πρόταση για συνεργασία με τη Ν.Δ. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Ποταμιού και το πλήθος των αξιόλογων στελεχών του έπρεπε να είναι η βάση του ορθού τρόπου επίτευξης του στόχου: δηλαδή ενός καλύτερου μέλλοντος για την Ελλάδα, απαλλαγμένη από την εφιαλτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Η διαφωνία μου με το Ποτάμι αφορούσε στον τρόπο. Και αυτή η έκφραση των απόψεών μου προκάλεσε τη διαγραφή μου – την οποία έμαθα από τα ΜΜΕ μέσω internet. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη Ν.Δ., ούτε εξαγορά μου, ούτε μου δόθηκε κάποιο αντάλλαγμα. Τέτοια λάσπη δεν αρμόζει στα χαρακτηριστικά του κινήματος. Θέση μου είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προκάλεσε την κατάρρευση όλων των θεσμών όπως της παιδείας και της δικαιοσύνης. Αν εξαντλήσει την τετραετία της, η κατάσταση θα έχει γίνει μη αναστρέψιμη για την Ελλάδα.