Τοπικά

Επιστολή Συλλόγου Αλισσαίων σε ΔΕΥΑΔ για την ποιότητα του νερού

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επιστολή έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων στην ΔΕΥΑΔ για την ποιότητα του νερού στην περιοχή τους…

Δείτε την επιστολή:

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για σχετική επιστολή μας προς την ΔΕΥΑΔ Δήμου Δυτικής Αχαΐας εδώ και 20 ημέρες περίπου, όπου ζητάμε σύμφωνα με το έγγραφο που είχατε κοινοποιήσει την 8 / 9 2016 και ενημερώνατε την ΔΕΥΑΔ για μερική επιβάρυνση του πόσιμου νερού στον Άνω Αλισσό, σε μια από της δεξαμενές και ζητούσατε να σας απαντήσει για τις ενέργειες που είχε κάνει η ΔΕΥΑΔ, όπως καθαρισμό δεξαμενής, χλωρίωση, κλπ και για τυχόν επανέλεγχο μετρήσεων.

Επειδή όπως σας προείπαμε, εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κάποια απάντηση όπως όφειλε να μας δώσει, παρακαλούμε εάν έχετε εσείς, να ενημερώσετε και εμάς, εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες που έχετε ζητήσει με έγγραφο σας.

Παρακαλούμε να μας τις κοινοποιήσετε για να ενημερωθούμε για την ποιότητα του νερού, σε αντίθετη περίπτωση, αν η ΔΕΥΑΔ ακόμα δεν σας έχει απαντήσει όπως σας οφείλει, σαν αρμόδια υπηρεσία οπού υπηρετείτε την προάσπιση της υγιεινής των κατοίκων και της ποιότητας του νερού που πίνουνε, παρακαλούμε όπως προβείτε σαν προϊσταμένη αρχή για τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να μάθουμε τελικά τι ενέργειες έχει κάνει η ΔΕΥΑΔ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για τον καθαρισμό και για την καλύτερη ποιότητα του νερού του Άνω Αλισσού.

Ο σύλλογός μας θα περιμένει ακόμα λίγο, ώστε να πάρει κάποια απάντηση που θα αναφέρει τι ενέργειες έχουν γίνει για το πόσιμο νερό στον Άνω Αλισσό. Σε αντίθετη περίπτωση εάν δεν πάρει κάποια απάντηση θα καταφύγει σε άλλες θεσμοθετημένες υπηρεσίες για να πάρει την απάντηση που χρειάζεται για το καλό και την προάσπιση του αγαθού του πόσιμου νερού των συγχωριανών μας.

Περιμένουμε τις απαντήσεις.