Τοπικά

3ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας: Ενημέρωση για τη μηνιγγίτιδα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο…

3ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας ενημέρωση των γονέων του σχολείου για τη μηνιγγίτιδα.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος «μετά την έντονη παραφιλολογία που αναπτύχτηκε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το θέμα της μηνιγγίτιδας με αρκετούς  γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία θεωρήσαμε πως έπρεπε να καλέσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να υπάρξει σωστή πληροφόρηση και να μην δημιουργείται πανικός. Σε συνεργασία με την πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου μας κα Κοκκίνη Πατρούλα επικοινωνήσαμε με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό.»

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Αρχικά οι καλεσμένοι, κα. Συμεονίδου Σοφία Ιατρός Υγιεινολόγος της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΔΕ και κα. Πολυχρονοπούλου Όλγα Επισκέπτρια Υγείας στην ίδια Δ/νση, ενημέρωσαν τους γονείς.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος μέχρι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των γονέων και να ξεκαθαριστούν όλες οι απορίες σε μία πραγματικά ουσιαστική εκδήλωση.