Αθλητισμός

Παναχαΐκή-Αχαϊκή 1-0

 
 
 
 

Νίκη η Παναχαϊκή με 1-0…

επί της Αχαϊκής για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παμπελοποννησιακό Στάδιο: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Σπουδαίο “τρίποντο” σημείωσε η Παναχαϊκή στο τοπικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθότι υπέταξε με δυσκολία την αντίσταση της Αχαϊκής με 1-0, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Πολυχρόνης στο 60′ και μάλιστα στο ντεμπούτο του με τα “κοκκινόμαυρα”.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Αχαϊκής και στο πρώτο ημίχρονο απείλησε εις τριπλούν με τον Σιαλμά, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποια αξιομνημόνευτη φάση, πέρα από μια κεφαλιά του πολύπειρου επιθετικού, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πίεζαν, για να “ξεκλειδώσουν” τα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων, που αρκούνταν σε παθητικό ρόλο. Στο 52′ η Παναχαϊκή έστειλε προειδοποιητική βολή, με την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη να περνάει λίγο άουτ και στο 60′ ο Σιαλμάς σούταρε, η μπάλα χτύπησε και στα δύο δοκάρια και ο Πολυχρόνης παίρνοντας το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δρακόπουλου.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, με τον Αθανασόπουλο να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία, πλασάροντας πολλά μέτρα άουτ σε κοντινή απόσταση από το τέρμα του Δρακόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Βασιλείου (40′ Γκίνο), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Κωνσταντινίδης (64′ Στεργίδης), Σιαλμάς (85′ Αθανασόπουλος)…
Αχαϊκή (Γκόφας): Δρακόπουλος, Δριμάλας, Κωνσταντινόπουλος (77′ Στεφανόπουλος), Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (68′ Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Ρουμπάτος (54′ Κωστούλας), Μενίκου, Αγγελόπουλος