Τοπικά

Με επιτυχία η ποιητική βραδιά του Συλλόγου Αλισσαίων

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη ποιητική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος ” σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά άτομα καθώς και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρηστός Νικολάου , ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας υπεύθυνη για θέματα δημόσιας ασφάλειας Ευσταθία Γιαννιά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γκοτσόπουλος, η υπεύθυνη στον τομέα Πολιτισμού κα Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΔ Σπύρος Τραχάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Νικόλαος Τσώκος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωση απαγγέλθηκαν ποιήματα των διακεκριμένων ποιητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους ενώ ακούστηκαν μουσικά τραγούδια από ποιήματα που μελοποιήθηκαν Γκάτσου, Σεφέρη, Ελύτη κλπ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων ενώ κατά τους χαιρετισμένους ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ Μπαρμπούνης Δημήτρης δήλωσε ότι ο Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”, στους πέντε μήνες από την δημιουργία του έχει δώσει το στίγμα του στον πολιτισμό και με άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε την καλοκαιρινή περίοδο (πολυφωνική – θεατρικές παραστάσεις μουσικές βραδιές κλπ) και έτσι θα συνεχίσει.

Ακόμα ευχαρίστησε τον Ανδρέα Λάζαρη που είχε την όλη επιμέλεια αυτής της όμορφης εκδήλωσης και οτι η παρουσία του στο σύλλογο σαν μέλος είναι ιδιαίτερη τιμητική για τον Αλισσαίων “Πείρος”.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνία τον δήμαρχο και την υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Χρήστο Νικολάου και Πατρούλα Κοκκίνη για την άψογη συνεργασία.

dsc_1105 img_5086