Φιλοζωικά Νέα

Έριξαν φόλα στο σκυλί της Β. Δρακούλη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα φόλας στην περιοχή μας…

Τέτοιο θύμα, είναι και ο σκύλος της δημοσιογράφου Βίκυς Δρακούλη, ο Vitolo της, ο οποίος έφαγε μία από τις φόλες που κάποιοι αποφάσισαν να πετάξουν στην περιοχή των Αλυκών της Κάτω Αχαΐας για να… απαλλαχθούν από τα αδέσποτα!

Μάλιστα, η Βίκυ είπε το “αντίο” στο αγαπημένο της σκυλάκι με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Όπως έγραψε: “Την πρώτη μέρα που γεννήθηκες κάποιοι ασυνείδητοι σε πέταξαν σε ένα κάδο απορριμμάτων μαζί με τα αδελφάκια σου.

Μια κοπέλα σε βρήκε και κατάφερε, ταίζοντάς σε με μπιμπερό, να σε κρατήσει στην ζωή. Όταν έμαθα για την ιστορία σου αποφάσισα να σε υιοθετήσω, από το να αγοράσω ένα άλλο σκυλί, από κάποιο pet shop.

Είναι ωραία η αίσθηση να νιώθεις ότι κατάφερες να σώσεις ένα αδέσποτο και να του δώσεις ένα σπιτικό. Κάποιοι άλλοι όμως φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη.

Την φόλα λοιπόν που πέταξαν αυτές τις ημέρες κάποιοι στην περιοχή των Αλυκών για να απαλλαχθούν από τα αδέσποτα, (καθώς θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουν απο την παρουσία τους και θα λύσουν το προβλημά ), είχε την ατυχία να την φάει ο Vitolo μου…

Την πρώτη φορά καταφέραμε και σε σώσαμε, αυτή την φορά όμως όχι……..”.