Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων: Για ακόμα μια φορά απούσα η Δημοτική Αρχή

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρόντες είμαστε ως Δημοτική παράταξη μαζί με τους κάτοικους της τοπικής κοινότητας Μαζαρακίου, στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, διεκδικώντας το δίκαιο αίτημα των κάτοικων για την υποβάθμιση του Δημοτικού σχολείου σε τριθέσιο από τετραθέσιο.

Ύστερα από την αφόρητη πίεση που ασκήσαμε στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βαγγέλη Πασσά, παρόντων και άλλων μελών του ΠΥΣΠΕ με επιχειρήματα όλων των τοπικών φορέων, κατορθώσαμε να γίνει πλέον αντιληπτό απ’ όλους τους αρμοδίους, ότι το σχολείο του πιο μεγάλου πληθυσμιακά χωριού της Δημοτικής ενότητας Ωλενίας έπρεπε όχι μόνο να παραμείνει ως τετραθέσιο αλλά και να αναβαθμιστεί μελλοντικά σε εξαθέσιο.

Ακολούθησε η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής η οποία αποφάσισε, την διατήρησή του σχολείου ως τετραθέσιο σκορπώντας χαρά στους φορείς της τοπικής κοινότητας αλλά και σε όλους μας όσοι συμβάλαμε με όσες δυνάμεις είχαμε στην ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Η Δημοτική αρχή έλαμψε δια της απουσίας της στο σοβαρό αυτό ζήτημα, δείχνοντας την πλήρη αδιαφορία της για τα καυτά προβλήματα της κοινωνίας και παραμένοντας στην λογική της άνευ ουσίας τακτική της επικοινωνίας!!!!!!!