Τοπικά

Βράβευση επιτυχόντων από το Δήμο Δ. Αχαΐας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και ο Τομέας Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας…

εκφράζοντας τα ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης και χαράς, για την επιτυχή είσοδο στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ των μαθητών των Λυκείων και του ΕΠΑΛ του Δήμου μας τη σχολική χρονιά 2015-2016, για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης αυτών και των οικογενειών τους που από φέτος είναι ακαδημαϊκοί πολίτες και σας προσκαλεί στη βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Νέου Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα.

(πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας)

Η παρουσία όλων μας σε μια ιδιαίτερη στιγμή για όσους μαθητές εισέρχονται φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και την χώρα μας είναι σημαντική.

Γιατί δεν θα επιβραβεύσουμε απλά μια επιτυχή εξέλιξη των προσπαθειών τους αλλά στο πρόσωπο των νέων σπουδαστών θα επιβραβεύσουμε όλα τα νέα παιδιά, τη μόνη σίγουρη επένδυση για το αύριο.

Τέλος, για όσους μαθητές προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποτυπωθεί το όνομά τους στον κατάλογο των επιτυχόντων, τους λέμε, ότι η σημερινή ημέρα ας γίνει αφετηρία για άντληση δυνάμεων, περισυλλογή και συνετών αποφάσεων. Μια νέα αρχή και ένα νέο ταξίδι τώρα ξεκινά.

Χρειάζεται επιμονή και να είναι σίγουροι ότι οι δρόμοι για την επιτυχία είναι βέβαιο ότι τους περιμένουν.