Αθλητισμός

Έχασε το τοπικό ντέρμπι η Αχαϊκή

 
 
 
 

“Λύγισε” με ανατροπή από τον ΠΑΟΒ η Αχαϊκή…

Στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Αχαϊκή, αν και προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΒ, δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη και ηττήθηκε εντός έδρας από το σύνολο του Ηλία Φωτόπουλου.

Τα “καναρίνια” προηγήθηκαν στο 17′, χάρη σε τέρμα του Αγγελόπουλου και στο 33′ ο Γούρμος αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Δρακόπουλος). Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 47′, χάρη σε εξαίσια ενέργεια του Σαμπανέι, που τροφοδότησε τον Ντόμα και εκείνος δε λάθεψε. Στο 59′ αποβλήθηκε ο Ντάζος με δεύτερη κίτρινη και ο πρώην παίκτης της Αχαϊκής, Νίκος Ανδριέλος, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους “πράσινους”, που ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

ΑΧΑΪΚΗ (Γκόφας):

Δρακόπουλος, Ντάζος, Δριμάλας (84′ Γεωργόπουλος), Πετρόπουλος, Μεντζελόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μενίκου, Αποστολόπουλος (72′ Σπυρόπουλος), Καρράς (66′ Ρουμπάτος), Αγγελόπουλος, Κωστούλας

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Φωτόπουλος):

Κωνσταντινόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος (74′ λ.τ. Βραχνής), Αγουρίδης, Γ. Πολίτης, Βατσής, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Ντόμας, Γούρμος (71′ Καζαντζής), Καρούτης (63′ Π. Πολίτης)