Τοπικά

45ο Διεθνές ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ με παρουσία της Ε.Λ.Ι.Α. (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Δυτική Ελλάδα επέλεξε…

… η ΦΙΛΠΑ για τις διαδρομές του 45ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ που γίνεται αυτές τις μέρες, με έντονη την παρουσία της τοπικής Λέσχης Ιστορικού αυτοκινήτου.

H Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.), με έδρα την Πάτρα, ανέλαβε για άλλη μια φορά υποστηρικτικό ρόλο στην περιοχή. Παρείχε σε συνεννόηση με το διοργανωτή βοήθεια στην υποδοχή των Διεθνών πληρωμάτων στο Λιμάνι της Πάτρας. Ενώ αρχικά στο πρόγραμμα υπήρχε η πληροφόρηση πως το καράβι θα ήταν στο λιμάνι στις 21:00 της 21/09, λόγω καθυστέρησης του πλοίου, η άφιξη τους έγινε αρκετές ώρες μετά.

Λόγω αυτής της καθυστέρησης και του βροχερού καιρού,  ματαιώθηκε η προγραμματισμένη υποδοχή, με παρουσία Ιστορικών οχημάτων. Τα πρώτα Διεθνή πληρώματα πάτησαν το πόδι τους στην Πάτρα στις 01:40 π.μ όπου τους περίμενε η αντιπροσωπία της Ε.Λ.Ι. Α. και τους συνόδευσε ως τη Ναύπακτο για τη διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΦΙΛΠΑ,

την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έγινε και η εκκίνηση του συνόλου των συμμετοχών, στην πόλη της Ναυπάκτου. Από μια τόσο σημαντική εκδήλωση με τη συμμετοχή αξιοθαύμαστων οχημάτων, δε θα μπορούσαν να λείπουν μέλη αλλά και μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, η οποία μέσα από τις δραστηριότητές της προσπαθεί να αναδείξει το Ιστορικό όχημα στη Δυτική Ελλάδα.

Ευκαιρίας δοθείσης τα μέλη της Λέσχης και εμπειρία αποκτούν βλέποντας από κοντά μεγάλες διοργανώσεις αλλά και βοήθησαν τους διοργανωτές και τα τοπικά μέσα, αναλαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους όπως μετάφραση συνεντεύξεων και διευκόλυνση των πληρωμάτων κατά την εκκίνηση. Τα πανέμορφα Ιστορικά οχήματα εκκίνησαν κανονικά και θα συνεχίσουν μέχρι τη Λευκάδα.

Το ΔΣ της ΕΛΙΑ 

Πρόεδρος Τζελέπης Νικόλαος, Αντιπρόεδρος Κωνσταντάτος Ηλίας, Γραμματέας Κουτρουμάνης Βασίλειος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνοδεία των Διεθνών πληρωμάτων από την Πάτρα και από την εκκίνηση στη Ναύπακτο.

elia-45-filpa