Τοπικά

Με επιτυχία το τουρνουά Beachvolley που διοργάνωσε ο ΟΤΑΔ

ΟΤΑΔ , Πολιτισμού και Αθλητισμού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η και 2η φάση του 4ου τουρνουά Beachvolley που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και ο Αθλητικός Σύλλογος OlympiaClub,στις 30&31 Ιουλίου2016 στο SaoBeachBarστην παραλία της Κάτω Αχαΐας, στα πλαίσια των Δυμαίων 2016.

Η υποστήριξη του κοινού στη διοργάνωση αυτή υπήρξε θερμή καθώς και οι προσπάθειες των αθλητών έτυχαν της θετικότερης αντιμετώπισης των παρευρισκομένων.
Χορηγοί στο τουρνουά υπήρξαν τα καταστήματα «Κάλλιστρoς Underware, Cherry’s, NotritionPlanet, θερινό Χάραμα» και χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα DytikaNea.gr, Westcity και Αχαγιώτικα Νέα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους.

Στον τελικό των ανδρών αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι ομάδες που αποτελούνταν από τους αθλητές: 1η ομάδα Καράβολας Χρήστος-Ζερδεβάς Γιάννης και 2η ομάδα Λεγάτος Τάκης-Τζουραμάνης Χρήστος. Νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδακαι τις απονομέςπραγματοποίησαν ο κ. Μπαχράς Ξενοφών, Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ, ο κ. Ρέλλος Ζαφείρης ιδιοκτήτης του Αθλητικού Συλλόγου OlympiaClub καθώς και οι χορηγοί της εκδήλωσης αυτής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Ξενοφών Μπαχράς ευχαρίστησε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς επίσης και τους θεατές που παρακολούθησαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες των αθλητών. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Ρέλλο Ζαφείρη για την άριστη συνεργασία που έχουν τα τελευταία χρόνια και που φαίνεται άλλωστε από τα αποτελέσματα των τουρνουά,καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος SaoBeachBar κ.Παναγιώτη Τσουνόπουλο για την άριστη φιλοξενία και την υποστήριξή του στη διοργάνωση αυτή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για το Καλοκαίρι του 2017

3a3d9d8e-61e2-4703-add4-b616213ea929

26cf9a2b-7c1d-43a1-a757-bbc26e92c480