Τοπικά

Διάβασε τις…ελεύθερες σκέψεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το καλοκαίρι τού 2015, τρεις άνθρωποι, πήραν την απόφαση να εκδώσουν ένα έντυπο με κείμενα ποικίλου ενδιαφέροντος, αλλά και υψηλής αισθητικής.

Τρεις άνθρωποι, οι οποίοι χρόνια τώρα ασχολούνται με την τέχνη τού γραπτού λόγου.

Πρόκειται για την Σοφία Καυκοπούλου, μουσικό, υπ. διδάκτορα Μεσαιωνικής – Βυζαντινής Ιστορίας, η οποία έχει υπάρξει εισηγήτρια σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων, ενώ κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς σε συλλογικούς τόμους, όπως η ιστορικοφιλολογική έκδοση με τίτλο ”Ηλειακή Πρωτοχρονιά” και σε γνωστές εφημερίδες.

Από τούς πρωτεργάτες και ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, μουσικός, αρθρογράφος και συγγραφέας και η Μαρία Μπαλαούρα, οικονομολόγος και λογοτέχνης.

Οι τρεις τους, με αφορμή εκείνο το πρώτο έντυπο που εξέδωσαν στην Πάτρα τον Ιούλιο τού 2015, συνέχισαν την συλλογή εκλεκτών και ιδιαιτέρων, ομολογουμένως, κειμένων!

Έτσι, με πολύ κόπο, αγάπη και προσπάθεια, γεννήθηκε το περιοδικό Ελεύθερες Σκέψεις. Ήδη στον ένα χρόνο ζωής του, έχει παρουσιάσει ένα τεύχος και δύο συλλεκτικές εκδόσεις, ενώ εντός των ημερών, θα ετοιμασθεί το δεύτερο τεύχος, το οποίο αναμένεται με αγωνία, από τον πνευματικό κόσμο τής Αχαΐας και όχι μόνον.

Εμείς, ευχόμαστε οι Ελεύθερες Σκέψεις να είναι καλοτάξιδες και οι αναγνώστες να πληθαίνουν, γιατί αξίζει!