Lifestyle

Τι κάνει ο Αχαγιώτης στο Party των Dsquared2 ; Αποκλειστικές φώτο!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Χαμός έγινε και φέτος στο καθιερωμένο Party των διάσημων σχεδιαστών dsquared, το οποίο διοργάνωσαν στη βίλα τους στη Μύκονο.

Ο Νικόλας Δεληολάνης ήταν εκεί ως σωματοφύλακας των Din και Dan, οι οποίοι ήταν φιλόξενοι και χαμογελαστοί με όλους τους καλεσμένους τους. Ο Αχαγιώτης Νικόλας , φωτογραφηθηκε αγκαλιά με τους σχεδιαστές και διασκέδασε μαζί τους μέχρι πρωίας.

Oπως δήλωσε αποκλειστικά στο westcity.gr,  τα δίδυμα αδέρφια τον επέλεξαν μεταξύ πολλών,  τόσο για την αφοσίωση του στη δουλειά, όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνιση του. Άλλωστε ο νεαρός ειναι γνωστός και στο χώρο της μόδας,  για τις συμμετοχές του σε επιδείξεις αλλά και σε φωτογραφίσεις.

Και στο φετινό xslior οι dsquared έκλεψαν τις εντυπώσεις στο party τους το οποίο έγινε στη βίλα τους , στην Αγία Σοφία της Μυκόνου. Από το party φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος διασκέδασε και συνομίλησε με τον Αχαγιώτη Νικ. Δεληολάνη για τη μόδα και τις μελλοντικές του εμφανίσεις στην πασαρέλα.

Στο event έδωσαν το παρών,  πάνω από 300 εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας της παγκόσμιας σκηνής. Χαλαροί και ευδιάθετοι οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους, πετυχαίνοντας ακόμη ένα αξέχαστο party γεμάτο σαμπάνια, μουσική και υπερβολή σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε το νησί των ανέμων ειναι φημισμένο για την υπερβολή.  Tη χλιδή, καθώς επίσης και την παρέλαση των διάσημων όλου του κόσμου.

deliolanis-dsquered2