Τοπικά

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου για την Λευκή Νύχτα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στα πλαίσιο της 2ης «Λευκής Νύχτας Δυμαίων». Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και αλληλεγγύης ο Σύλλογος κατάφερε να ενώσει συναδέλφους, ομάδες, συλλόγους, φορείς της πόλης μας σε μια πρωτοφανής δράση πολλαπλών εκδηλώσεων.

Η προσπάθεια για να ανέβουν οι τζίροι των καταστημάτων πέτυχε.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνετέλεσαν στην προσπάθειά μας αυτή και ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειδικά, τα καταστήματα ενδυμάτων, υποδημάτων, καλλυντικών, οπτικών, αξεσουάρ, κοσμημάτων, κομμωτήρια και τις αισθητικούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση ενός «επαγγελματικού» fashion show.

Ευχαριστούμε επίσης τους αθλητικούς συλλόγους «Αστέρια Αχαΐας», «Α.Ο. Αχαγιά 82», τους Δήθεν Αδιάφορους και τον Σκακιστικό Όμιλο «Ποσειδών» Κ. Αλισσού, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο Οιβώτας» καθώς και τη Σχολή Χορού Π. Τσεκούρα, για την αφιλοκερδή παρουσία τους και την στήριξή τους στην όλη δράση.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γεωργία Λαλιώτη για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς και σε όλα τα παιδιά που δεν δίστασαν να εκτεθούν για την παρουσίαση του fashion show.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή κο Σταθόπουλο Ηλία και τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, όπως επίσης και το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Δυτικής Αχαΐας για την άψογη συνεργασία τους.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το όλο εγχείρημα και την οικογ. Καραμπελιά για την παραχώρηση του χώρου που χρησιμοποιήθηκε για την προετοιμασία της επίδειξης.
Σκοπός μας είναι τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται συχνότερα προκειμένου με κάθε τρόπο να ενισχυθεί ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας.