Αθλητισμός

Νεά εποχή Αχαγιά ’82 – Απάντηση για συνεργασίες

διοίκηση της Αχαγιάς 82 , Τμήματα στίβου και ρυθμικής Γυμναστικής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Αθλητικός όμιλος Αχαγια 82 , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Η Αχαγιά ’82 μετά από τον σπουδαίο άθλο που πέτυχε την 30η Μαΐου όπου μάλιστα συνοδεύτηκε με την άνοδο της στη Γ΄Εθνική, πλέον, κοιτάει μπροστά στο μεγάλο της στοίχημα που δεν είναι άλλο από το στήσιμο της ομάδας στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Πάνω σε αυτό δουλεύει ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Δεράος όπου το βράδυ της Τρίτης είχε μια πρώτη επαφή με αθλητές και διοίκηση της ομάδας στο κλειστό της πόλης μας. Η διοίκηση από την μεριά της έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του πλάνου για να βρεθεί το συντομότερο δυνατό έτοιμη η ομάδα για την προετοιμασία. Οι χαρές και τα πανηγύρια έχουν κοπάσει και όλοι δουλεύουν με γνώμονα το καλύτερο δυνατό πλάνο για να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα πόστα.
Ανακοίνωση για συνεργασίες
Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 θέλει να ενημερώσει τους Αχαγιώτες σχετικά με την ανακοίνωση δελτίο τύπου, του αγαπητού του σωματείου Α.Ο. Δύμης ’07 με αφορμή κάποιες συνεργασίες σχετικά με τα παιδιά των ακαδημιών μας τα ακόλουθα:
Ο Α.Ο. Αχαγιά ’82 δεν έχει συναινέσει ούτε έχει εξουσιοδοτήσει τον Α.Ο. Δύμης ’07 να διαχειριστεί τις ακαδημίες του, πέραν της περσινής σεζόν 2015-2016.
Ο Α.Ο. Αχαγιά ’82 δεν έχει δώσει το ελεύθερο να χρησιμοποιείτε το λογότυπο του σε διαφημιστικές καμπάνιες του σωματείου του Α.Ο. Δύμης ’07.
Ο Α.Ο. Αχαγιά δεν έχει συναινέσει για αποκλειστικότητες που θα διαχειριστούν το μέλλον και την αθλητική παιδεία των παιδιών των ακαδημιών μας με το σωματείο του Α.Ο. Δύμης ’07 .
Το ότι συνεργαστήκαμε την σεζόν 2015-2016 για το πρόγραμμα των μικρών μας αθλητών με το σωματείο του Α.Ο. Δύμης προκειμένου να αφοσιωθούμε στον στόχο μας (άνοδος Γ’Εθνική) , δεν συνεπάγεται αποκλειστικότητες από κανέναν στο όνομα και την ιστορία του Α.Ο. Αχαγιά ’82.
Καλό θα είναι η διοίκηση του Α.Ο. Δύμης ’07 να είναι πιο προσεκτική και διαλλακτική με την χρησιμοποίηση του ονόματος του Α.Ο. Αχαγιά ’82 και των αθλητών του. Και για του λόγου το αληθές, η Αχαγιά ’82 δεν αρνήθηκε ποτέ συνεργασίες με κανέναν, έχουμε το σημαντικότερο παράδειγμα τα Αστέρια Αχαϊας που μας πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πετύχουμε την σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας μας και με έκπληξη βλέπουμε να μην την συμπεριλαμβάνεται στο δελτίο σας γιατί υπάρχουν και ομάδες Nέων στο ενεργητικό τους που χρειάζονται στήριξη πέρα από τις ακαδημίες.
Βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και ευελπιστούμε σε συμμόρφωση και αναίρεση των πεπραγμένων και να είσθε σίγουροι ότι όλοι μπορούμε να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα.
Στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούμε για περαιτέρω ανάλυση του προγράμματος των ακαδημιών μας διότι τώρα προέχουν οι καλοκαιρινές τους διακοπές και ο σχεδιασμός και το στήσιμο για το ‘’μπασκετικό καμάρι’’ της πόλης μας.