Τοπικά

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσαίων

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός Αλισσαίων “Πείρος” την Κυριακή 19 Ιουνίου, με πρόγραμμα παραδοσιακών χορών που πραγματοποίησαν χορευτικοί Σύλλογοι οπου είχαν προσκληθεί στο προαύλιο χώρο της ΑγίαςΤριάδος στον Άνω Αλισσό.

Παραμονή της Αγίας Τριάδος έγινε μεγάλος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομου, όπου κατα την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών έδωσε για την προσφορά του στον εφημέριο της Αγίας Τριάδος του Άνω Αλισσού Πάτερ Αλεξάνδρου Λαθούρου το Οφίκιο του οικονόμου . Στην εκδήλωση εκτός απο την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος, έκανε την τιμή να απονείμει την τιμιτική διάκριση που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Αλλισαίων προς το Πανηπειρωτικό Σύλλογο για την παρουσία του στην εκδήλωση αυτή.

Ακόμα τιμιτικές διακρίσεις έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κυρία Κότσιρη Αργυρή και Λάζαρης Ανδρέας οπου αντίστοιχα τις έδωσαν στα χορευτικά του Συλλόγου Γονέων και του Συλλόγου Λουσικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος Δυτικης Αχαΐας Νικολάου Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τραχανης Σπυρίδων, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσονος Αντιπολίτευσης κύριος Γκοτσούλιας Διονύσιος, ο κ. Κουνάβης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καμπέρος Ηλίας. Ο Περιφερειακός Γενικός της ΔΕΗ κύριος Μυλωνάς Σπυρίδων, η πολιτεύτρια της Ν Δ κυρία Γιαννιά και η πρόεδρος του Κάτω Αλισσού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα που έφτιαξαν οι κυρίες του Συλλόγου. Ακόμα στους χορευτικούς Συλλόγους ενα μεγάλο ευχαριστω απο τον Σύλλογο Αλισσαίων . Τέλος ο Σσύλλογος ευχαριστεί τους συγχωριανούς και απο τα δυο χωριά για την μεγάλη προσέλευση που είχαν και κατα την Θεία Λειτουργεία στην Αγία τριάδα αλλά και στην εκδήλωση που ακολούθησε.

alissos3

alissos

alissos1

alissos2