Τοπικά

Φωτήλας: Απαράδεκτοι οι χλευασμοί πολιτών από υπουργούς της κυβέρνησης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουνίου.

• Βρέθηκα στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου για να διαδηλώσω μαζί με χιλιάδες πολίτες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης. Είμαι όμως θυμωμένος από λαϊκιστές υπουργούς της κυβέρνησης που με απαράδεκτα μειωτικούς χαρακτηρισμούς και ρατσιστικά σχόλια χλεύασαν τους χιλιάδες απλούς πολίτες που διαδήλωσαν με αξιοπρέπεια και ήθος. Πώς θα φαινόταν στον εκπρόσωπο του Σύριζα αν χαρακτήριζα αυτόν και υπουργούς της κυβέρνησης με επίθετα για την εμφάνισή τους; Δυστυχώς, αυτή είναι η ποιότητα των σημερινών κυβερνώντων μας.

• Αποτελούν ευχολόγιο οι θέσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη όπως αναλύθηκαν από τον πρωθυπουργό στη χθεσινή εκδήλωση στην Ακρόπολη. Ο αναπτυξιακός νόμος προβλέπει μόνο 480.000.000 ευρώ μέχρι το 2021 και σταθερό φορολογικό πλαίσιο μόνο γι’ αυτούς που θα επενδύσουν πάνω από 20.000.000 ευρώ. Το μόνο θετικό είναι ότι πήραμε τη δόση και έκλεισε η αξιολόγηση.