Τοπικά

Ευχαριστήρια επιστολή απο τον Παιδικό Σταθμό Κάτω Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Διευθύντρια του παιδικού σταθμού του Δήμου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την λογοθεραπεύτρια κυρία Καραμπελιά Ροδία η οποία παρείχε τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς αξιολογώντας τα νήπια του Δημοτικού Παιδικού σταθμού,  βοηθώντας έτσι στην ενημέρωση και αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών.

Η ανωτέρω κυρία παραβρέθηκε στο χώρο του παιδικού κατά την σχολική χρονιά 2015-2016 για τρείς φορές .Η πρώτη για αξιολόγηση, η δεύτερη για να επισημάνει την εξέλιξη των νηπίων και η τρίτη για ενημέρωση των γονέων.
Ήταν μια ολοκληρωμένη προσπάθεια που σκοπό είχε την βοήθεια στην ομαλή εξέλιξη και ανάπτυξη του λόγου των νηπίων.

Η Διευθύντρια την ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας και της εύχεται να έχει δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Επίσεις η Διευθύντρια του παιδικού σταθμού του Δήμου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Γιώργο Λέζη ο οποίος αφιλοκερδώς θέλησε να διακοσμήσει με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει την αίθουσα της τραπεζαρίας και την αίθουσα των δραστηριοτήτων με παραστάσεις από την SarahΚey.

Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως ικανοποιητικό και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους μικρούς φίλους του παιδικού σταθμού ,οι οποίοι το σχολίασαν θετικά και με αυστηρό κριτικό βλέμμα που μόνο τα παιδιά γνωρίζουν.