Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία: Απ ευθείας αναθέσεις ντροπής

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με νέα δημοσίευση η δημοτική ομάδα Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , σχολιάζει τις νέες απ ευθείας αναθέσεις, ενώ προκαλεί πάλι η απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση συγγενικού προσώπου τοπικου συμβουλου της Παράταξης Νικολάου με έδρα μάλιστα την Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Απτόητη η Δημοτική αρχή συνεχίζει να ειναι ανακόλουθη με τις δημόσιες δεσμεύσεις της, συνεχίζοντας να αναθέτει προμήθειες σε ημέτερους και μάλιστα μέσω τρίτων από την Αθήνα διασχίζοντας απόσταση 250 χιλιομέτρων μετ εμποδίων για να ξεχρεώσει τις προεκλογικές υποχρεώσεις της.

Το οξύμωρο όμως ειναι ότι δεν προλαβαίνει να γίνει η απ’ ευθείας ανάθεση, σε λίγες μόνο μέρες η… (επιχείρηση με έδρα την Αθήνα) πληρώνεται κατ ευθείαν.

Ποιος ενδιαφέρεται για τα ΑΜΕΑ που ακόμη ειναι απλήρωτα; Ποιος ενδιαφέρεται για άλλους προμηθευτές που περιμένουν να πληρωθούν απο το δάνειο; πας “μη δικός μας” σε αναμονή χρόνων.

Ο εμπορικός σύλλογος παρά τις εκκλήσεις των επαγγελματιών της περιοχής αδιαφορεί και με την ένοχη σιωπή του στηρίζει την Δημοτική αρχή, αρκεί να παίρνουν ορισμένα μέλη του και αυτοί χρήματα από τον Δήμο, διδάσκοντας με αυτο τον τρόπο πως αυτοί αντιλαμβάνονται την σωστή οικονομική διαχείριση.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής προφανώς και δεν έχετε καταλάβει τις συνθήκες που ζούμε και σας παροτρύνουμε να συνέλθετε για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας!