Τοπικά

Αίτημα Μαρλαφέκα σχετικό με παράταση των δράσεων ΜΜΕ και Τουρισμού σε Υφυπουργό Χαρίτση

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της από 09/05/2016 επιστολής μας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα παράτασης στην υποβολή επενδυτικών σχεδίων:
α. στη δράση Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και
β. στη δράση «Αναβάθμιση Πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», έως την 30/06/2016, για τους ακόλουθους τεχνικούς και ουσιαστικούς λόγους όπως αναφέρονται :

– για την ορθή συμπλήρωση του επενδυτικού σχεδίου στο Π.Σ.Κ.Ε. είναι απαραίτητη η ακριβής αποτύπωση στοιχείων που δεν είναι διαθέσιμα για τις εταιρίες – μέλη – μας, αφού δεν είναι ακόμα εφικτή η υποβολή δηλώσεων από τις εταιρίες (ενδεικτικά αναφέρουμε κέρδη χρήσης και ενεργητικό και αντίστοιχα στοιχεία τυχόν συνδεδεμένων και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων) και

– παρατηρήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα – και κυρίως μετά την στοχευμένη ανακοίνωση εκ μέρους σας της αύξησης της διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης για τις προαναφερθείσες δράσεις – αύξηση του ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις μέλη μας για υποβολή προτάσεων αφού πλέον θεωρούν ότι αυξήθηκαν οι πιθανότητες ένταξής τους.

Αξιότιμε Κε Υπουργέ,
εξαιτίας των προαναφερομένων και λαμβάνοντας υπόψη, ότι πρόκειται για τις πρώτες προκηρύξεις του ΕΠΑΝΕΚ, παρακαλούμε όπως κάνετε δεκτό το αίτημά μας για την παράταση.