Αθλητισμός

Αχαϊκός: Αλλο ένα μέχρι το επόμενο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ακόμα ένα ροζ φύλλο πήρε η ομάδα του Αχαϊκού το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς υπέταξε για δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν την ομάδα του Γαλαξία Δεμενίκων στο κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής ημέρας με το τελικό σκορ να ανέρχεται στο 47-59.

Οι Αχαγιώτες κατέβηκαν στον αγώνα με ελλείψεις παρόλα αυτά μπήκαν δυνατά από την αρχή, πήραν ισχνό προβάδισμα στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, και αύξησαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό στο β’ μέρος και το κράτησαν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Κανένας παίκτης της ομάδας δεν υστέρησε αμυντικά ενώ επιθετικά η ομάδα έβρισκε λύσεις από τους περισσότερους παίκτες με κορυφαίους τον Κωστόπουλο σε εκτέλεση(29 πόντους) και Σίνο σε δημιουργία.

Η σύνθεση και οι σκορερ για την ομάδα ήταν: Κόκκαλης, Σίνος 7 , Δημητρόπουλος, Κωστόπουλος 29(1), Παππάς 6(2), Δημακόπουλος 7(1), Σπυρόπουλος 10.

Επόμενο ματς για τους Αχαγιώτες είναι την Κυριακή στις 29/05 και ώρα 17:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κ. Αχαΐας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πατρών με βασική επιδίωξη να ντουμπλάρει τις νίκες απέναντι και στην ομάδα του Ολυμπιακού.