Αθλητισμός

Αχαγιά 82 – Σήμερα η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή – Η Ανακοίνωση της ομάδος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σήμερα ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών των «play-off» της Α1′ ΕΣΚΑ-Η, η Αχαγιά ’82 απέναντι στην Παναχαϊκή αφού κατάφερε δύσκολα να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ήφαιστου/Αχιλλέα Αιγιάλειας.

Σήμερα στις 9 το βράδυ, παίζει σε ένα ματς-τελικό στην Αγυιά και καλείται να κάνει την ανατροπή… αφού η ομάδα της Πάτρας προηγείται 2-0 στις νίκες και θέλει ακόμη μια νίκη, για να προκριθεί στο μεγάλο τελικό.

Ο Λιόνας έχει προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα θέλοντας να «τελειώσει» τη σειρά με την Αχαγιά, χωρίς να αφήσει περιθώρια στην εξαιρετική ομάδα του Χρήστου Σαράντη.

Το μόνο σίγουρο είναι η εξέδρα σήμερα των «κόκκινων» θα είναι καυτή. Αφού αναμένεται να έρθουν στο γήπεδο της Αγυιάς, πολλοί Αχαγιώτες φίλοι και υποστηρικτές της ιστορικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Αχαγιας 82 

Σήμερα στις 21:00 ξεκινάει για την Αχαγια ’82 ο πρώτος ημιτελικός στην ιστορία του συλλόγου για μία θέση που οδηγεί σε Εθνική κατηγορία. Ότι και να γίνει στο αποψινό παιχνίδι όπου η Αχαγια καλείτε να παίξει μειονέκτημα νικών και έδρας ένα είναι σίγουρο, η Αχαγια ’82 έκανε την πιο επιτυχημένη πορεία στην ιστορία της και αυτό αξίζει ένα χειροκρότημα. Καλούμε όλους τους φίλους του Αχαγιωτικου μπάσκετ να μας ακολουθήσουν στο κλειστό της Αγυίας με αντίπαλο την Παναχαικής στις 21:00 , να χειροκροτήσετε την ομάδα της πόλης μας.