Αθλητισμός

Αχαγιά 82: play off πράξη 7η

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Play Offs……Πράξη 7η !!!
Με την επικεφαλίδα του άρθρου να συμβαδίζει απόλυτα με την νοοτροπία που απέκτησε η ομάδα το τελευταίο δίμηνο κοιτάζοντας βήμα βήμα το κάθε παιχνίδι μέχρι, να βρεθεί εχθές στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του Αγίου Διονυσίου και να παίρνει την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του….. μέχρι την επόμενη.

Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί ένας παίκτης να χαρακτηρισθεί ως ‘’one man show’’ που λένε και οι Αμερικανοί. Αυτό για εμάς ήταν εχθές ο Γιάννης Σταμόπουλος που έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης και ‘’ψυχάρα’’ είναι. Οργάνωσε, εκτέλεσε, πάλεψε σε όλες τις γραμμές και κάλυψε τους συμπαίκτες τους στο ακέραιο. Με τον Θανάση Νικολόπουλο να βρίσκεται σε κακή, επιθετικά ημέρα(στην κανονική διάρκεια) τους Κοτσέτα, Λυκούδη, Ταρνάρη να κλείνονται στο παιχνίδι τους και να πιέζονται από τους παίκτες της Ε.Α.Π. επιθετικά, με τους Τσεκλένη, Μπατζαλή εκτός αποστολής και με τις βοήθειες του μικρού Σφυρίδη και των ρολίστων Κιάφα, Παπαδόπουλου και Χριστοδουλόπουλου. Η Αχαγιά 82 κατάφερε άλλον έναν άθλο!!!
Στο τελευταίο δίλεπτο έκανε την ολική ανατροπή με τον coach Σαράντη να στήνει μαεστρικά την ομάδα σε άμυνα και με το ‘’Αστεράτο σύστημα’’ να σπάει την έδρα της Ε.Α.Π. στη παράταση με μεγάλα σουτ από Σφυρίδη, Νικολόπουλο, Κοτσέτα, Ταρνάρη όταν όλα έμοιαζαν τελειωμένα.

Διαιτήτευσαν οι Βαρδάλος και Μπούσιας.
Τα 10λεπτα: 20-14, 39-37, 61-52, 69-69, 74-81
ΕΑΠ: Φωτιάδης 7, Γκούτης, Καλπακής 10 (2), Κιουτσούκαλης, Κόλλιας 3 (1), Σταυρόπουλος 2, Μητσιμπόνας 4, Πίκιος 23 (2), Σαμαράς 25 (3). Απουσίαζε ο τιμωρημένος Αγγελόπουλος.
ΑΧΑΓΙΑ ΄82: Σταμόπουλος 17 (1), Σφυρίδης 6, Κοτσέτας 17 (3), Ταρνάρης 13 (2), Λυκούδης 9 (1), Νικολόπουλος 19 (1), Παπαδόπουλος

Περίπου 1500 άτομα παρακολούθησαν το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα τους περίπου 100-150 Αχαγιώτες φίλαθλοι που ήταν πίσω από τον πάγκο της Αχαγιώτικης ομάδας. Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ευχαριστεί την διοίκηση της Ε.Α.Π. για την φιλοξενία της και θα ανταποδώσει στην Κάτω Αχαγιά.

Κάλεσμα στο κόσμο!!!

Την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 20:30 καλούμε όλους του Αχαγιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την πρωτοφανή πορεία της Αχαγιάς ’82 με ραντεβού την ιστορία της για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αυτά τα παιδιά κατάφεραν και έφεραν την σειρά στην Αχαγιά 82 και χρειάζονται την στήριξη σας. Θα παρακαλέσουμε τον κόσμο να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να εξασφαλίσει την θέση του λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται να έχει το γήπεδο της Κάτω Αχαΐας. Ο Αγώνας είναι δύσκολος, ο αντίπαλος με μεγάλη ιστορία, ας κερδίσει ο καλύτερος.