Τοπικά

Στην συνεδρίαση της Δ.Ε.Π.ΑΝ. ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην Δράμα βρέθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου για την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δράμας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Δ.Ε.Π.Α.Ν. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου καθώς και ο κ. Ξενοφών Μπαχράς πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ.

«Όπως γνωρίζετε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, ένα Δίκτυο το οποίο αποτελείται από είκοσι ένα (21) Δήμους που τους ενώνουν οι ίδιες ανάγκες, οι ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμα για μια δυνατή Τοπική Αυτοδιοίκηση….» ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και συνέχισε «Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στοχεύουμε να αναπτύξουμε κοινές δράσεις με εξειδικευμένο προσωπικό για την προώθηση της Τοπικής Ανάπτυξης καθώς και να καταφέρουμε να μετέχουμε σε ευρωπαϊκά πρόγραμμα αφού από μόνοι δεν είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε προσφερόμενους Ευρωπαϊκούς πόρους …».
Οι συνεδριάσεις του Δ.Ε.Π.Α.Ν. θα γίνονται εκ περιτροπής σε κάθε Δήμο που συμμετέχει στο Δίκτυο.