Αθλητισμός

Λύση συνεργασίας με Στάθη… ‘’Επιστράτευση δυνάμεων’’ για τον Ιστορικό σύλλογο της Δύμης

διοίκηση της Αχαγιάς 82 , Τμήματα στίβου και ρυθμικής Γυμναστικής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Στάθη, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του τεχνικού. Ευχαριστεί θερμά για το διάστημα που προσέφερε στον σύλλογο και εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Γιάννης Στάθης από τη μεριά του, ευχαρίστησε τον σύλλογο και ανταπέδωσε με τις ευχές του η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.Κ.Α-Η. η ομάδα συσπειρώνεται και ανακοινώνει την πρόσληψη του Αχαγιώτη τεχνικού Χρήστου Σαράντη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Χρήστος Σαράντης επιστρέφει μετά το 2009 στην ομάδα του Α.Ο. Αχαγιά ’82, με βοηθό τον Δημήτρη Μπαρμπούνη, και μαζί τους, τον Θάνο Τσάμη, θέλοντας να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης μας να ολοκληρώσει τους στόχους της. Πλέον δύο στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου και εν’ όψη play off, δεσπόζει η 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα της Ε.Α.Πατρών την Δευτέρα 11/4/2016 και ώρα 19:30 στο Κλειστό της Κάτω Αχαΐας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82, τα μέλη, και οι παλαίμαχοι παίκτες του Α.Ο. Αχαγιά ’82, προσκαλούν τον κόσμο να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την ομάδα στον πρώτο τελικό που ξεκινάει την Δευτέρα.
Η διοίκηση έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, από την αρχή του Πρωταθλήματος να στηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς και το δείχνει με τις κινήσεις τις. Πλέον με την συσπείρωση όλων, θα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια όπως αρμόζει στην πρώτη ομάδα της πόλης. Κανένας δε περισσεύει, όλοι χρειάζονται, σας περιμένουμε στο γήπεδο……